کار در استرالیا شرایط خاص خود را دارد که با آن بهتر است آشنا شویم

کار در استرالیا از راه های مناسب اما شاید سخت برای رفتن به استرالیاست.

کار در استرالیا یکی از راه های مهاجرت به استرالیا می باشد. کشور استرالیا همواره جرو کشورهایی بوده است که مشتاق به جذب نیروهای کاری متخصص در زمینه های مختلف بوده است . هرچند که در چند سال گذشته تغییر قوانین زیادی در پرونده های مهاجرتی استرالیا پدید آمده است ولیکن این کشور همچنان در قالب ۳ طرح زیر اقدام به جذب نیروهای کاری و متخصص از سرتاسر دنیا می نماید .

 

طرح ویزا برای افراد متخصص مستقل ( کلاس ۱۸۹ )

این طرح جایگزین طرح ویزای ۱۷۵ و ۸۸۵ که در گذشته جرو پروسه های کار در استرالیا و در حقیقت مهاجرت کاری محسوب می شده است ، میباشد.

 

این دسته از متقاضیان اخذ اقامت استرالیا ، افرادی هستند که از طرف کارفرما یا ایالت یا خویشاوندان خود حمایت می شوند و به صورت کاملا مجزا و مستقل اقدام به شروع پروسه های مهاجرتی خود می نمایند .

 

به وسیله این ویزای کار در استرالیا ، متقاضیان قادر خواهند بود تا در هر نقطه از استرالیا کار کنند و یا اقامت نمایند و همچنین امکان به همراه بردن خانواده خویش را نیز خواهند داشت . روند اقدام جهت اخذ این ویزا برای افراد متخصص مستقل به شرح ذیل می باشد .

 

  • ارسال درخواست به دایره مهاجرت استرالیا
  • دارا بودن شغل مرتبط با یکی از شغل های اعلام شده توسط دولت استرالیا
  • داشتن توانایی و مهاجرت در شغل مذکور
  • دارا بودن سن ۱۸ تا ۵۰ سال در زمان درخواست
  • داشتن مدرک زبان کافی
  • کسب ۶۰ امتیاز مورد نیاز جهت اقدام برای این بورسیه

 

پس از ارسال درخواست به دولت استرالیا ، دعوت نامه ای از طرف اداره مهاجرت استرالیا به شما ارسال میگردد و از زمان صدور دعوت نامه ، متقاضی ۶۰ روز فرصت دارد تا درخواست آنلاین خود را ثبت نماید و نحوه اقدام پس از دریافت دعوت نامه از اداره مهاجرت استرالیا در این نامه شرح داده شده است.

 

از مزایای دریافت ویزای ۱۸۹ یا همان ویزای متخصص مستقل می توان به تحصیل، کار در استرالیا و اقامت دائم استرالیا، بهره گیری از امتیازات بیمه درمانی دولت استرالیا، بهره مندی از حقوق و مزایای اقامت دائم در این کشور و اقدام جهت پاسپورت استرالیا را نام برد.

 

۲- افراد متخصص منتخب ( ویزای ۱۹۰ )

این ویزا به افرادی تعلق میگیرد که توسط استانی از استان های استرالیا ، برگزیده شده اند . این ویزا به فرد اجازه میدهد تا در هر نقطه ای از استرالیا مشغول به کار و اقامت گردد و همچنین ایشان را قادر به همراه ساختن اعضای خانواده در پرونده مهاجرتی خود می نماید.

 

این ویزا جایگزین ویزاهای ۱۷۶ و ۸۸۶ شده اند .

 

برای اقدام جهت اخذ اقامت استرالیا از طریق این طبقه ویزا ، متقاضیان میبایست ابتدا درخواست را مبنی بر شرایط خویش به اداره مهاجرت استرالیا تسلیم نمایند و اگر شرایط مورد نظر استانی از استان های استرالیا را اخذ نمود ، قادر خواهد بود ، پس از دریافت دعوت نامه خود جهت اخذ اقامت استرالیا از این طریق اقدام نماید .

 

شرایط لازم جهت اقدام برای اخد اقامت استرالیا از طریق این ویزا به شرح ذیل است :

 

  • داشتن سن بین ۱۸ تا ۵۰ سال
  • داشتن شغل و حرفه مرتبط با لیست مشاغل انجام شده توسط دولت استرالیا
  • توانایی مکالمه زبان انگلیسی کسب ۶۰ امتیاز در سیستم امتیازبندی دولت استرالیا
  • برخورداری از وضعیت جسمانی مناسب

 

متقاضیانی که از طریق این ویزا جهت اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام می نمایند می بایست حداقل ۲ سال در ایالتی که ایشان را برگزیده است اقامت داشته باشند .

 

مزایای اخذ این ویزا برای متقاضیان اخذ اقامت دائم استرالیا عبارتند از تحصیل زندگی و کار در استرالیا ، بهره مندی از مزایای بیمه و حقوق شهروندی در استرالیا ، اقدام جهت پاسپورت استرالیایی .

 

۳- افراد متخصص تحت حمایت خویشاوندان خود

متقاضیانی که تحت این ویزا اقدام به اخذ اقامت دائم استرالیا می نمایند می بایست در ایالت محل زندگی خویشاوندان خود مشغول به کار شوند .

 

شرایط اخذ این ویزا به صورت کلی مشابه به دو ویزای مار الذکر می باشد . شرایط اسپانسرها نیز می بایست به شرح ذیل باشد .

 

  • استرالیایی باشند یا اقامت دائم استرالیا را داشته باشند یا ساکن نیوزلند باشند .
  • فامیل درجه یک متقاضی باشند
  • ساکن ایالت های ویکتوریا ، استرالیای جنوبی ، ایالت شمالی تاسمانیا ، بخش هایی از کوئیتزلند ، استرالیای غربی باشد .
Please wait...
درج نظر