ویزای طلائی پرتغال و شرایط استفاده از اقامت سرمایه گذاری در پرتغال

کشور پرتغال از سال ۲۰۱۲ برنامه ویزای طلائی پرتغال  را برای کشورهای جهان سوم جهت افزایش سرمایه خود ایجاد کرده است که از این طریق ساکنین کشورهای مذکور می توانند برای فعالیت های اقتصادی به این کشور آمده و از طریق فعالیت های اقتصادی می توانند همه مجوز ورود به اتحادیه اروپا را بگیرند هم در این کشور و یا سایر کشور های این اتحادیه فعالیت کنند. مدت زمان اقامت برای این پروسه در سال اول ۷ روز و برای دو ساله بعد ۱۴ روز است.

پرتغال کشوری در اروپای غربی است. این کشور از آب و هوای معتدل گرم برخوردار می باشد. پرتغال بزرگترین صادر کننده روغن زیتون، و نوشیدنی های خاص منطقه خود می باشد. کشور پرتغال یکی از اعضای اتحادیه اروپاست. ویزای طلائی پرتغال به عنوان یکی از پروسه های  مطلوب برای کشوری با هزینه های کم در غرب اروپا و فعال در اتحادیه اروپا بسیار مناسب است. کشور پرتغال دارای سیستم مالی و سیاسی با ثباتی است که از این طریق توانسته کیفیت مناسب و مطلوبی برای زندگی ساکنین خود ایجاد کند. همچنین در ده سال اخیر توانسته بازار املاک خود را توسعه دهد.

 

مزیت های ویزای طلائی پرتغال

  • سفر، تحصیل، کار، زندگی در اروپا
  • یکی از بهترین برنامه های سرمایه گذاری در اروپا
  • حداقل شرایط برای اقدام
  • سرمایه گذاری سودمند
  • گرفتن خودکار اقامت دائم بعد از شش سال
  • پرداخت نکردن مالیات برای کسانی که می خواهند کمتر از ۱۸۳ روز در کشور پرتغال بمانند
  • بدون نیاز به آزمون زبان، بدون مصاحبه
  • مهاجرت به اروپا به همراه خانواده و فرزندان
  • سفر آزادانه به سایر کشورهای اروپایی مانند آلمان، فرانسه، سوئیس و…

 

شرایط سرمایه گذاری در ویزای طلائی پرتغال

  • تجاری : انتقال مبلغ معادل یا بیشتر از ۱ میلیون یورو
  • خرید ملک : خرید ملکی به ارزشی بالغ بر ۵۰۰ هزار یورو یا بالاتر
  • خرید ملک با قدمت بالای سی سال – بازسازی ملک – معادل ۳۵۰ هزار یورو یا بالاتر
  • انتقال مبلغ ۳۵۰ هزار یورو برای سرمایه گذاری برای سیستم های تحقیقاتی تکنولوژی
  • سرمایه گذاری در بخش فرهنگ و هنر معادل ۲۵۰ هزار یورو
  • انتقال مبلغ ۵۰۰ هزار یورو برای خرید سهام شرکت های در حال توسعه

 

هزینه های ویزای طلائی پرتغال

  • هزینه دولت برای انجام پروسه
  • هزینه مجوز ورود اولیه
  • هزینه تمدید اقامت
  • هزینه مجوز اقامت برای اعضای خانواده
  • مالیات انتقال وجه برای خرید ملک
  • مبلغ سالانه به سیستم مالی
  • هزینه جانبی برای خرید ملک
  • هزینه خدمات انتقال وجه
  • هزینه شروع پروسه
  • هزینه اقامت دائم

بازار خرید ملک در پرتغال به واسطه ورود سرمایه های خارجی از سال ۲۰۱۶ و ساخت و ساز بسیار مطلوب در این کشور، رونق بسیار گرفته است. بطوری که امکان خرید ملک برای افراد چه در قالب آپارتمان ، چه در قالب ویلا امکان پذیر است. رشد قیمت برای آپارتمان ۳٫۵ درصد و برای ویلا ۳٫۹ بوده است. متوسط هر متر خانه در منطقه لیسبون ۱۲۶۰ یورو هست. برای پروسه سرمایه گذاری از طریق خرید ملک می بایست حداقل ۵۰۰ هزار یورو باشد.

مدت زمان ویزای طلائی پرتغال و اقامت برای این پروسه در سال اول ۷ روز و برای دو ساله بعد ۱۴ روز است. این نوع مدت اقامت به بسیاری از افراد که فقط قصد ورود خروج راحت به اتحادیه اروپا را دارند بسیار مناسب است و این امکان از سوی کشور پرتغال برای ورود سرمایه بیشتر قرار داده شده است. براساس قانونی که در سوم اکتبر در این کشور تصویب شد بعد از شش سال اقامت دائم داده می شود که با آغاز این پروسه اقامت دائم تضمین شده است.

با کسب اقامت حتی موقت شما می توانید به ۲۶ کشور اتحادیه اروپا سفر کنید. این کشور های شامل آلمان، فرانسه، هلند، ایتالیا، بلژیک، نروژ، سوئد، سوئیس، اسپانیا و … می شود. برای ورود به کشور های غیر اتحادیه ا

Please wait...
درج نظر