ویزای توریستی کشور اتریش چگونه است و با شرایط این نوع ویزا بیشتر آشنا شوید

ویزای توریستی کشور اتریش یکی از انواع ویزاهایی است که می تواند از کشور اتریش کسب کرد.

ویزای توریستی کشور اتریش و اخذ آن، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

اگرچه برخی از هم وطنان گرامی، با اخذ ویزای توریستی کشور اتریش مانند دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را در سر می پرورانند، فلذا اگر ایشان قصد ماندن در اتریش را نیز دارند، می بایست با مدارک خود دال بر اصل بازگشت به کشور خود، افسر ویزا را قانع نمایند که به ایران باز خواهند گشت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش که یک ویزای کوتاه مدت است ، شامل :

  1. مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت
  2. شناسنامه و ترجمه های آن ها
  3. نامه های بانکی
  4. اسناد مالکیت منزل یا زمین
  5. نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت خاص شغلی را دارد
  6. نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران ، تا از این طریق فرد شانس خود را جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش، افزایش دهند.

شانس اخذ اقامت توریستی اتریش

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور اتریش برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش اقدام می نمایند.

بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه حساب بانکی ،اسناد ملکی و دیگر مدارک مورد نیاز، اگر در یک خانواده ۴ نفره پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی اتریش نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی اتریش به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزای توریستی کشور اتریش برخوردار خواهند بود.

پارامتر دیگری که می تواند شانس افراد را در جهت اخذ ویزای توریستی اتریش افزایش دهد، حضور یک فرد از اقوام درجه اول فرد( نظیر پدر، مادر، برادر، خواهر و ….) در کشور اتریش است.

بدین صورت که اگر یکی از اقوام فرد، دعوت نامه ای جهت بازدید وی از ایشان، برای فرد متقاضی ارسال نماید، شانس اخذ ویزای توریستی کشور اتریش برای فرد، افزایش می یابد.

گفتنی است ویزاهای توریستی در کشور اتریش همانند سایر کشورهای حاضر در حوزه شینگن، به افرادی که موفق به اخذ ویزای توریستی اتریش می شوند، مجوز ورود و خروج به همه کشورهای حوزه این پیمان را می دهد. این مطلب بدین معناست که فرد متقاضی ویزای توریستی کشور اتریش می تواند بدون هیچ محدودیتی وارد کشورهای دیگر اروپا شود و حتی تمام زمان باقی مانده از ویزای توریستی خود را در کشور دیگری سپری نماید.

ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا بصورت ویزاهای تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور اتریش، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور اتریش از طریق ویزای توریستی ارائه می دهد.

نکته ابل توجه این است که در بسیاری از موارد بخصوص در مورد خنرمندان، این ویزا می تواند بسیار مناسب باشد. بسیاری از هنرمندان برای تکمیل درجات آکادمیک، دوره های آموش تکمیلی کوتاه مدت و یا اجرا های خاص برای مدت کوتاهی می خواهند در خارج از کشور حضور داشته باشند. لذا این نوع ویزا می تواند برای آنها مناسب باشد.

 

Please wait...
درج نظر