مهاجرت کاری به کشور اتریش، آشنایی با آن

مهاجرت کاری به کشور اتریش، یکی از راه هایی برای برای ورود به یکی از پایتخت های دنیای  موسیقی. اتریش یکی از کشور های حوزه اتحادیه اروپا همچنین پیمان شینگن است. اتحادیه اروپا شامل ۲۸ کشور اروپایی که واحد پول کسانی (یورو) دارند و شرایط اقتصادی آن ها از یکدیگر تبعیت می کنند، می شود.

اقتصاد اروپا از زمان تشکیل اتحادیه اروپا به صورت یکپارچه در آمده است وحتی قوانین کاردر کشور های این اتحادیه تقریبا مشابه است. این کشور ها،همچنین در اعطای اجازه اقامت دادن وتابعیت هم به صورت مشابه در اکثر اوقات عمل می کنند.

بصورت کلی قانون برای اخذ پیشنهاد کاری جهت مهاجرت کاری به کشور اتریش در اتحادیه اروپا، بدین صورت است که شغل مورد نظر می بایست در سایت کاریابی اتحادیه اروپا به مدت ۳ هفته آگهی گردد. در همین زمان ،اگر هیچ داوطلبی از ۲۸ کشور عضو این اتحادیه ،جهت قبول این شغل اقدام نکرد، در این زمان، سازمان ها می توانند نیروهای مورد نظر خود را از خارج این اتحادیه،به خدمت گیرند.

این قانون در راستای به کار گیری افراد مقیم ویا در حال تحصیل در اروپا در بازارهای کاری این کشورها، تدوین شده است. بنابراین بدیهی است که پیدا کردن شغل برای افراد خارج ار اتحادیه اروپا بسیار سخت خواهد بود.

با توجه به رکود اقتصادی در کشور های نظیر اسپانیا و یونان ،فقدان کار مناسب برای افراد متخصص در این کشور ها،تمایل این افراد به کار دیگر کشور های اروپایی بیشتر از پیش شده است. واین امر باعث دشوار تر شدن پروسه مهاجرت کاری در کشور های اروپایی شده است. کشور اتریش هم از این قاعده مستثنی نیست.

اما نکته مورد توجه، اهمیت این کشور به افرادی است که در زمینه موسیقی فعالیت دارند. این کشور با توجه به دیرینه خود، به موسیقی اهمیت فراوانی می دهد. بسیاری از پروسه های سخت مهاجرت کاری برای این افراد بسیار آسانتر می شود.

بطور کلی پروسه مهاجرت کاری در زمینه موسیقی بین دوازده تا چهارده ماه به طور معمول طول می کشد. از این بین بسیاری افراد توانسته اند در زمان کمتر به نتیجه برسند. پروسه بررسی مدارک برای انجام این پروسه دو الی سه ماه می باشد. دپارتمان موسیقی موسسه طهران شما را می تواند در این پروسه یاری کند. همچنین راه صحیح و مفید را پیش روی شما بگذارد.

سوال بسیاری از افراد این است، که آیا این راه آسان است؟

بدیهی است افرادی که مشغول به تحصیل در اروپا می باشند ویا مدارک تحصیلی خود را از اروپا اخذ کرده باشند ،شانس بیشتری در خصوص پیدا کردن شغل و اخذ اقامت کاری در اتریش خواهند داشت. گفتنی است ، افرادی که موفق به اخذ ویزای کار کشور اتریش می شوند،پس از حدودا چهار سال کار در اتریش و پرداخت مالیات به دولت اتریش،می توانند موفق به اخذ اقامت دائم اتریش شوند.

برای این پروسه دپارتمان موسیقی موسسه طهران، در مرحله اول امکان بررسی مدارک شما را فراهم می کند و بعد از آن پروسه مهاجرت کاری شما را برای شما عزیزان انجام می دهد.

 

Please wait...
درج نظر