مهاجرت تحصیلی به کشور دانمارک راهی برای اقامتی آسان به اروپاست.

مهاجرت تحصیلی به کشور دانمارک برای بسیار جذاب و قابل اجراست.

مهاجرت تحصیلی به کشور دانمارک با توجه به بازار بسیار مناسبی که برای  رشته های هنر و موسیقی و مشابه این رشته ها جهت کار در این کشور فراهم آورده است بیشتر مورد توجه افرادی بوده است که بدنبال یافتن شغل مناسب در کشور های اروپایی بوده اند.

ذکراین نکته بسیار مهم است که مهاجرت تحصیلی به کشور دانمارک می تواند به برنامه ی اقامت دائم در قالب اعطای گرین کارت به افراد متخصص دلایل اصلی اقبال بیشتر متقاضیان کار نسبت به متقاضیان تحصیل در این کشور بوده است. اگرچه مهاجرت تحصیلی به کشور دانمارک در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی دانشگاه هایی با رنکینگ پایین تری دارد.

با توجه به این که کشور دانمارک کشوری مهاجر پذیری است هر ساله تعداد زیادی از متقاضیان موفق به اخذ اقامت دانشجو این کشور می شوند.

تحصیل در مدارس کشور دانمارک

در کشور دانمارک دوره ی مهد کودک بصورت اجباری نمی باشد .

دوره ی ابتدایی در کشور دانمارک ۱۰ سال به طول می انجامد . پس از اتمام دوره ی ابتدایی دوره ی دبیرستان به مدت ۳ سال می باشد . لازمه ورود به دانشگاه گذراندن ۱۳ سال تحصیلی و گرفتن مدرک دیپلم دبیرستان می باشد.

تحصیل در مقطع لیسانس کشور دانمارک

مهاجرت تحصیلی به کشور دانمارک  در مقطع لیسانس ۴ سال می باشد. تحصیلات در مقطع لیسانس در بیشتر رشته های ارائه شده در کشور دانمارک به زبان این کشور یعنی دانمارکی می باشد و دانشجوی متقاضی اخذ پذیرش در مقطع لیسانس کشور دانمارک ملزم به ارائه مدرکی دال بر تسلط بر زبان دانمارکی قبل از ورود به دانشگاه های کشور دانمارک می باشد .  دانشجویان با ارائه پایان نامه در انتهای این دوره می توانند این مدرک را زمینه ورود فارغ التحصیلان به بازار کار یا تحصیلات عالی کنند.

مطلب فوق مشکلات بزرگی فراروی دانشجویان در این مقطع است و با توجه به اینکه در ایران نهادی جهت یادگیری زبان دانمارکی وجود ندارد در اکثر موارد تحصیلی در مقطع لیسانس در کشور دانمارک میسر نمیشود

  • زبان تدریس

همان طور که ذکر شد، زبان تدریس در مقطع کارشناسی کشور دانمارک به زبان دانمارکی است ولیکن این کشور مدرک دال بر تسلط زبان دانمارکی را همان بدو ورود از دانشجو تقاضا می کند و فرصت یادگیری را داخل این کشور به دانشجو نمی دهد. ولیکن مدرک زبان در لحظه ی پذیرش الزامی نیست .

  • حق کار در مقطع لیسانس

دانشجویان مقطع کارشناسی کشور دانمارک مجوز کار در محدوده ای ۱۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۸ تا ۱۰ یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال محیا کند .

تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور دانمارک

برای ورود به این مقطع تحصیلی نیازی به امتحان ورودی نمی باشد و فقط با توجه به نمرات دوره قبل و اظهار نظر اساتید امکان پذیر می باشد. بسیاری از رشته های دانشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی ارائه می شوند. تعداد زیادی از دانشجویان متقاضی مهاجرت تحصیلی به کشور دانمارک با هدف کار در کشورهای اروپایی و به خصوص منطقه اسکاندیناوی ( کشور های سوئد، فنلاند و نروژ ) و به بهانه ی تحصیل در دانمارک اقدام به اخذ ویزای تحصیلی کشور دانمارک می نمایند تا با اتمام دوره کارشناسی خود در دانشگاه های کشور دانمارک ، شانس خود را از یکسو برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا و از سوی دیگر برای یافتن یک فرصت شغل ممتاز در رقابت با سایر متقاضیان افزایش میدهد. در مقطع (Master) در نیم سال آخر دانشجو موظف به انجام پژوهش می باشد زبان تحصیلی این مقطع انگلیسی است و افراد متقاضی می بایستی مدرک ۶٫۵_۶ آیلتس را داشته باشند.

زبان تدریس

همان طور که ذکر شد، زبان تدریس در مقطع کارشناسی ارشد کشور دانمارک به زبان انگلیسی است ولیکن این کشور مدرک دال بر تسلط بر زبان انگلیسی را در  همان بدو ورود از دانشجو تقاضا می کند و فرصت یادگیری زبان را در داخل این کشور به دانشجو نمی دهد. ولیکن مدرک زبان در لحظه ی پذیرش الزامی نیست.

حق کار در مقطع فوق لیسانس

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد کشور دانمارک مجوز کار در محدوده ای۲۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۸ تا ۱۰ یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

هزینه های زندگی

دانمارک یکی از کشورهایی است که بیشترین هزینه های زندگی را در اروپا دارا میباشد. هزینه های زندگی در دانمارک برای دانشجویان به صورت میانگین بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ یورو در ماه می باشد که شامل هزینه های مسکن، غذا، رفت و آمد، بیمه و سایر هزینه هایی است که دانشجو ملزم به پرداخت آن ها در زمان تحصیل و در مقطع فوق لیسانس در کشور دانمارک می باشد.

تحصیل در مقطع دکترای کشور دانمارک

کشور دانمارک همانند سایر کشورهای پیشتاز در بحث تحصیل، به دانش جویان در حال تحصیل در مقطع دکترا، توجه ویژه ای دارد و جهت پرداخت مخارج تحصیل ایشان، شرایط ویژه ای را جهت تسهیل طول دوره ی دکترا در این کشور در این کشور فراهم آورده است.

بصورت کلی مهاجرت تحصیلی به کشور دانمارک در مقطع دکترا در دانشگاه های کشور دانمارک به ۲ صورت تحصیل با بورسیه تحصیلی و تحصیل در شرایطی که دانشجو شهریه ی دانشگاه را شخصا پرداخت می کند، صورت می پذیرد.

مهاجرت تحصیلی به کشور دانمارک در شرایطی که دانشجو مستلزم به پرداخت هزینه در دانشگاههای کشور دانمارک می باشد، همانند اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس کشور دانمارک می باشد ولیکن در این مطلب شرایط لازم جهت اخذ فرصت تحصیل در مقطع دکترا به همراه اخذ بورسیه تحصیلی می پردازیم.

با توجه به این نکته که کشور دانمارک برای افرادی که در مقطع دکترا در این کشور مشغول به تحصیل هستند، حقوقی ماهیانه به میزان تقریبا ۲  هزار دلار را مدنظر قرار می دهند، فلذا دانشجویان ایرانی رقابت بسیار سختی را در راستای اخذ بورسیه دکترا در کشور دانمارک در پیش دارند.

در جهت اخذ بورسیه ی تحصیل مقطع دکترا در کشور دانمارک فرد متقاضی می بایست پارامترهای ذیل را احراز نمائد:

۱)در دست داشتن مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر

۲)اخد مدرک دال بر تسلط کافی و زبان انگلیسی (حداقل آیلتس  ۶٫۵)

۳)جلب نظر یک استاد مشاور (supervisor) که تز دکترا فرد را پشتبانی نماید.

۴)داشتن تالیفات از قبیل مقالات بین المللی ، کتاب و …

۵)داشتن همه و یا تعدادی از آیتم های ذکر شده، می توان در راستای افزایش شانس فرد در جهت اخذ پذیرش نقش بسزایی ایفا نماید.

زبان تدریس

بسیاری از رشته های مهندسی در مقطع دکترا در کشور دانمارک به زبان انگلیسی ارائه میشوند.

حق کار

دانشجویان مقطع دکترا کشور دانمارک مجوز کار در محدوده ای ۳۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۸ تا۱۰ یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمد های حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

هزینه های زندگی

دانمارک یکی از کشورهایی است که بیشترین مالیات را در اروپا دارا میباشد. هزینه های زندگی در دانمارک برای دانشجویان به صورت میانگین بین ۶۰۰  تا ۸۰۰ یورو در ماه می باشد که شامل هزینه های مسکن ، غذا ،  رفت و آمد ، بیمه و سایر هزینه هایی است که دانشجو ملزم به پرداخت آن ها در زمان تحصیل و در مقطع دکترا در کشور دانمارک می باشد .

 

Please wait...
درج نظر