تحصیل در فرانسه یکی از راه های مناسب برای رفتن و ادامه زندگی در کشور زیبای فرانسه است.

تحصیل در فرانسه تا سن شانزده سالگی اجباری بوده و همه افراد حتی فرزندان مهاجران از این قائده مستثنی نیستند.

تحصیل در فرانسه بخش بسیار مهم در این کشور است. کودکان از ۵ سالگی وارد دوره ی آمادگی می شوند که مدت زمان دوره آمادگی ۱ سال می باشد پس از آن دوره ابتدایی می باشد که ۵ سال به طول می انجامد. پس از اتمام دوره ابتدایی تمام دانش آموزان به یک دوره ی ۴ ساله اجباری وارد می شوند و بعد از آن دوره ی تحصیلی دبیرستان آغاز می شود که مدت آن ۳ سال می باشد نظام آموزشی کشور فرانسه بصورتی است که برای اخذ مدرک دیپلم دانش آموزان ۱۲ سال در مجموع تحصیل می کنند. تحصیل در این کشور نیز مانند بسیار از کشور های دارای دوره های محتلف آموزشی هست.

تحصیل در فرانسه در مقطع لیسانس

مدت زمان این دوره ۳ سال می باشد تحصیل در فرانسه در مقطع لیسانس به زبان فرانسوی می باشد در مقطع لیسانس پذیرش برای ایرانیان بسیار دشوار بوده و پیشنهاد می شود که در کشور خود مقطع لیسانس را پشت سر گذاشته و برای مقاطع بالاتر اقدام کنند.

برای ورود به مقطع فوق لیسانس نیاز به صلاحدید استادان می باشد در صورتی که اگر استادید صلاحیت دانشجو را قبول نکنند دانشجو موظف است ترم آخر لیسانس را دوباره سپری کند.

زبان تدریس

تمامی رشته ها در مقطع لیسانس در کشور فرانسه به زبان فرانسوی ارائه می شوند. طول دوره ی یادگیری زبان فرانسوی برای افراد مبتدی حدودا ۷ تا۱۱ ماه تخمین زده شده است. ذکر این مطلب حائز اهمیت است که باید مدرک زبان فرانسوی را در ایران دریافت نمایند.

هزینه های زندگی

دولت فرانسه با توجه به این که به دانشجویان در هفته اجازه کار ۱۰ ساعت را داده است. آنها می توانند بابت هر ساعت کار بین ۷ تا ۱۰ یورو را کسب کرده قسمتی از مخارج زندگی خود را پرداخت نمایند. هزینه زندگی در فرانسه حداقل ۵۰۰ یورو در ماه می باشد که بیشترین هزینه را مسکن در بردارد. ذکر این مطلب از اهمیت بالایی برخوردار است که هر فرد که قصد ادامه تحصیل در فرانسه را داشته باشد قبل از رفتن به فرانسه و برای رفتن به سفارت باید نامه ای مبنی بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در فرانسه است. کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل در فرانسه مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به زبان فرانسوی مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی را پیدا کنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند.

این نکته را نیز باید ذکر کرد که گرفتن اقامت دائم در کشور فرانسه بسیار دشوار است و طولانی و افراد می بایستی مدت زمان زیادی را در کشور فرانسه کار کنند تا طول دوره را سپری کرده و اقامت دائم را اخذ کنند و پس از اخذ اقامت دائم پروسه گرفتن پاس فرانسوی را بگذرانند.

تحصیل فرانسه در مقطع فوق لیسانس

تحصیل فرانسه در مقطع فوق لیسانس ۱  تا ۲ سال است و ۱۲۰ واحد درسی دارد در دوره فوق لیسانس فرد متقاضی می تواند یکی از دو شاخه اصلی فوق لیسانس را انتخاب کند:

  • دوره ای که شامل درس و پژوهش است به انضمام پایان نامه.
  • دوره ای که شامل درس و کار حرفه ای به علاوه پایان نامه است.

زبان تدریس

تمامی رشته ها در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه به زبان فرانسوی ارائه میشوندطول دوره ی یادگیری زبان فرانسوی برای افراد مبتدی حدودا ۷ تا۱۱ ماه تخمین زده شده است. ذکر این مطلب حائز اهمیت است که باید مدرک زبان فرانسوی را در ایران دریافت نمایند.

 

حق کار

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد کشور فرانسه مجوز کار در محدوده ای ۲۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۸ تا ۱۰ یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

هزینه های زندگی

دولت فرانسه با توجه به این که به دانشجویان در هفته اجازه کار ۲۰ ساعت را داده است. آنها می توانند بابت هر ساعت کار بین ۷ تا ۱۰ یورو را کسب کرده قسمتی از مخارج زندگی خود را پرداخت نمایند. هزینه زندگی در فرانسه حداقل ۵۰۰ یورو در ماه می باشد که بیشترین هزینه را مسکن در بردارد. ذکر این مطلب از اهمیت بالایی برخوردار است که هر فرد که قصد ادامه تحصیل در کشور فرانسه را داشته باشد قبل از رفتن به فرانسه و برای رفتن به سفارت باید نامه ای مبنی بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در فرانسه است.

کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل خود در کشور فرانسه مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به زبان فرانسوی مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی را پیدا کنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند. این نکته را نیز باید ذکر کرد که گرفتن اقامت دائم در کشور فرانسه بسیار دشوار است و طولانی و افراد می بایستی مدت زمان زیادی را در کشور فرانسه کار کنند تا طول دوره را سپری کرده و اقامت دائم را اخذ کنند و پس از اخذ اقامت دائم پروسه گرفتن پاس فرانسهی را بگذرانند.

تحصیل در فرانسه در مقطع دکترای

این دوره ۳ تا ۴ ساله درکشور فرانسه همراه با پایان نامه است.

افرادی که قصد ادامه تحصیل در فرانسه را دارند حتما باید این نکته را در نظر داشته باشند که باید ماهیانه مبلغی را به عنوان هزینه مسکن و خورد و خوراک پرداخت کنند که قبل از رفتن به کشور و برای ارائه مدرک به سفارت باید مبلغ یک سال که حدودا ۸۰۰۰ یورو است را در حسابشان در ایران داشته باشند و با بقیه مدراک تحویل سفارت بدهند.

زبان تدریس

تمامی رشته ها در مقطع دکترا در کشور فرانسه به زبان فرانسوی ارائه میشوند. طول دوره ی یادگیری زبان فرانسوی برای افراد مبتدی حدودا ۷ تا۱۱ ماه تخمین زده شده است. ذکر این مطلب حائز اهمیت است که باید مدرک زبان فرانسوی را در ایران دریافت نمایند.

 

 

Please wait...
درج نظر