تحصیل در ایرلند تحصیل در یکی از کشورهای صاحب تکنولوژی و فن آوری است.

تحصیل در ایرلند برای بسیاری می تواند موعیت مناسبی باشد.

تحصیل در ایرلند یکی از بهترین گزینه های ادامه تحصیل است و مقصد مناسبی برای تجارب های بین المللی است. ایرلند مرکز بزرگ تکنولوژی برای اروپا و جهان است و کارخانجات بسیار بزرگی در خاک این کشور می باشد. مانند FacebookeBayGoogle

تحصیل در  ایرلند در مدرسه

تحصیل در مقاطع دبستان و دبیرستان کشور ایرلند در بهترین مدارس خصوصی و دولتی ایرلند میسر است و تحصیلات از سن ۵ سالگی شروع می شود که مدت زمان آن ۶ سال می باشد پس از پایان این دوره وارد مقطع دبیرستان می شوند که مدت زمان این دوره ۴ سال می باشد. گفتنی است که دانش آموزان پس از سپری کردن دوره دبیرستان در ایرلند امکان ورود به بهترین دانشگاه های کشور ایرلند را دارا می شوند.

لازم به ذکر است که دانشجویان مشغول به تحصیل در کشور ایرلند پس از اتمام دوره تحصیلی خود به راحتی می توانند جهت دریافت گرین کارت ایرلند اقدام نمایند و پس از گذراندن ۵ سال به شهروند ایرلند تبدیل شوند.

نکته دیگر این است یک شهروند ایرلندیی می تواند جهت دریافت اقامت ایرلند برای افراد خانواده خود اقدام نمایند و این بدان معنی است که خانواده دانشجو نیز می تواند به وی ملحق شود.

تحصیل در ایرلند در مقطع لیسانس

مدت زمان این دوره ۳ تا ۴ سال می باشد. متقاضیان تحصیل در مقطع لیسانس در کشور ایرلند می بایست با در دست داشتن گواهی مبنی بر اتمام ۱۰ سال تحصیل دوره های دبستان و دبیرستان (یعنی مدرک پیش دانشگاهی در ایران) می توانند جهت اخذ پذیرش در دانشگاه های کشور ایرلند اقدام نمایند. داوطلبانی که آخرین مدرک تحصیلیشان مدرک دیپلم ایران می باشد می توانند با گذراندن دوره پیش دانشگاهی خود در کشور ایرلند وارد دانشگاه شوند.

برای اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور ایرلند، اخذ نمره ۶ در آزمون آیلتس و یا نمره های مشابه در آزمون تافل الزامی است ولی داوطلب می تواند دوره های آموزش زبان انگلیسی را در کشور ایرلند و قبل از شروع دوره های دانشگاهی خود سپری کنند.

هزینه های زندگی

هزینه های زندگی در ایرلند برای دانشجویان به صورت میانگین بین ۵۵۰ تا ۷۵۰ دلار در ماه می باشد که شامل هزینه های مسکن، غذا، رفت و آمد، بیمه و سایر هزینه هایی است که دانشجو ملزم به پرداخت آن ها در زمان تحصیل و در مقطع لیسانس در کشور ایرلند می باشد.

حق کار

دانشجویان مقطع کارشناسی کشور ایرلند مجوز کار در محدوده ای ۱۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۸ تا ۱۰ یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمد های حاصله از کار دانشجویی میتواند تا حدود زیادی از هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال جبران کند. حال این سوال مطرح می گردد که آیا هر کس می تواند در حین تحصیل خود، کار دانشجویی پیدا کند یا خیر؟ پیدا کردن کار دانشجویی در هر کشوری به پارامترهای متفاوتی نظیر سطح آگاهی فرد از زبان کشورها، تجربه کاری، ویژگی های شخصی فرد، زمان ورود شخص به کشور و چندین عامل دیگر وابسته است.

 

تحصیل در ایرلند در مقطع فوق لیسانس

ایشان می توانند مدارک تحصیلی خود را از بهترین دانشگاه های اروپا اخذ نموده و شانس خود را جهت اخد بورسیه های تحصیلی در مقطع دکترا افزایش دهند. دوره تحصیلات کارشناسی ارشد در کشور ایرلند دو ساله است. در صورتی که متقاضیان مدرک دال بر زبان انگلیسی را دارا نباشند دوره هایی که معمولا ۵ هفته بطول می انجامد و هزینه آنها حدود ۱۲۰۰ یورو می باشد.

زبان تدریس

دروس دانشگاهی کشور ایرلند به دو صورت ایرلندی و انگلیسی تدریس میشوند. متقاضیان می توانند در دانشگاه های انگلیسی زبان تحصیل کنند. افرادی که قصد تحصیل به زبان انگلیسی را دارند می بایستی مدرک IELTS 6-6.5 را به دانشگاه ارائه دهند. حق کار

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد کشور ایرلند مجوز کار در محدوده ای ۲۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۱۰ تا ۱۲ یورو به ازای هر ساعت می باشد.

هزینه های زندگی

هزینه های زندگی حدود ۷۰۰۰ تا ۸۰۰۰ یورو سالیانه می باشد. ذکر این مطلب از اهمیت بالایی برخوردار است که هر فرد که قصد ادامه تحصیل در کشور ایرلند را داشته باشد قبل از رفتن به ایرلند و برای رفتن به سفارت باید نامه ای مبنی بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در ایرلند است. کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل خود در کشور ایرلند مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به زبان ایرلندی مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی را پیداکنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند. این نکته را نیز باید ذکر کرد که گرفتن اقامت دائم در کشور ایرلند بسیار دشوار است و طولانی و افراد می بایستی مدت زمان زیادی را در کشور ایرلند کار کنند تا طول دوره را سپری کرده و اقامت دائم را اخذ کنند و پس از اخذ اقامت دائم پروسه گرفتن پاس ایرلندی را بگذرانند.

تحصیل در ایرلند در مقطع دکترای

متقاضیان ورود به مقطع دکترا در دانشگاه های ایرلند را می توان در سه دسته طبقه بندی کرد:

  • افرادی با سوابق تحصیلی عالی
  • افرادی که سوابق تحصیلی معمولی دارند ولی فاصله زمانی میان آخرین مقطع و اقدام جهت اخذ ویزا برای ایشان کمتر از دو سال است
  • افرادی که بیش از دو سال از آخرین مدرک تحصیلی ایشان میگذرد.

بدیهی است گروه اول بواسطه سابقه درخشان تحصیلی (فاکتورهای این سابقه درخشان معدل کل بالای ۱۷، داشتن مقاله معتبر بویژه مقاله ISI، داشتن نمره GRE یا GMAT مناسب ، نمره IELTS یا TOEFL خوب) می توانند جهت اخذ بورسیه از دانشگاه های معتبر ایرلند اقدام نمایند. این گروه از متقاضیان اخذ ویزای دانشجویی ایرلند حتی الامکان دریافت هزینه های زندگی علاوه بر هزینه های تحصیلی خود را از دانشگاه های ایرلند دارا می باشند.

گروه دوم با توجه به شرایط مالی خود می توانند دانشگاه های خوب با هزینه ای در حدود سالیانه ۱۰ تا ۱۸ هزار دلار اقدام نمایند، البته دانشگاه های دیگری نیز در این کشور با هزینه کمتری وجود دارند. این دسته از دانشجویان در دانشگاه های ایرلند می توانند با انجام فعالیت های دانشجویی، در راستای پرداخت شهریه های دانشجویی قدم بردارند.

حق کار

دانشجویان مقطع دکترا کشور ایرلند مجوز کار در محدوده ای ۳۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا ۱۵ دلار به ازای هر ساعت می باشد. حال این سوال مطرح میگردد که آیا هر کس می تواند در حین تحصیل خود، کار دانشجویی پیدا کند یا خیر؟ پیدا کردن کار دانشجویی در هر کشوری به پارامترهای متفاوتی نظیر سطح آگاهی فرد از زبان کشورها، تجربه کاری، ویژگی های شخصی فرد، زمان ورود شخص به کشور و چندین عامل دیگر وابسته است. هزینه های زندگی

هزینه های زندگی در ایرلند مانند سایر کشور های اتحادیه اروپا گران می باشد که بیشترین هزینه ها را در کشور ایرلند غذا و مسکن می باشد.

 

Please wait...
درج نظر