اقامت کشور سوئیس و راه های اقامت از طریق سرمایه گذاری در این کشور

اقامت کشور سوئیس شاید آرزوی خیلی از افراد در سرتاسر دنیاست.

اقامت کشور سوئیس برای بسیاری اهمیت زیاد دارد. سوئیس کشور دوستدار جهان، کشور ثروتمند، با استانداردهای بسیار بالای زندگی، زیرساخت های طبقه جهانی، ایمنی، بی طرفی سیاسی، هدف سرمایه گذاری قرار گرفته است.سوئیس همواره یک کشور بسیار گران قیمت در جهان بوده است.

مزایا داشتن اقامت کشور سوئیس

سفر بدون ویزا در اروپا

حریم خصوصی و آزادی

ایده آل برای بازنشستگان و خانواده های ثروتمند

سرمایه گذاری یا خرید ملک املاک و مستغلات

انتخاب محل کانتون سوئیس

 

حداقل سرمایه گذاری

سوئیس یک کشور بسیار گران قیمت است و تنها برای مشتریانی با ارزش بالای خالص مناسب است. حداکثر ۱ میلیون دلار، قبل از درخواست برنامه اقامت کشور سوئیس از طریق کسب و کار یا مبلغ مجاز باید داشته باشند. اقوام غیر اتحادیه اروپا می توانند اجازه اقامت سوئیس را در دو مسیر دریافت کنند.

  1. مالیات بر ارزش افزوده سوئیس

مالیات بر ارزش افزوده سوئیس برای افراد فوق العاده ثروتمند یا بازنشستگان مناسب است، در حالی که تشکیل شرکت سوئیس ایده آل برای سرمایه گذاران و شرکت هایی است که مایل به ایجاد یک شرکت سوئیسی می باشند و خود اشتغالی را به آنها می دهد. اجازه اقامت کشور سوئیس امکان دسترسی بدون ویزا به کل منطقه شنگن اروپا را فراهم می آورد.

ما هزینه ثابت “برنامه اقامت کشور سوئیس” را ارائه می دهیم، جایی که امکان پرداخت اقامت کشور سوئیس با پرداخت مبلغی مالیات بر ارزش افزوده سالانه که حداقل ۲۵۰،۰۰۰ فرانک سوئیس سالانه است. این مبلغ بسته به کانتون سوئیس به جز زوریخ متفاوت است. حتی این هزینه مالیات سالانه ممکن است تا ۱ میلیون CHF یا بیشتر بسته به کانتون و بدون در نظر گرفتن خانواده درآمد و دارایی های جهانی باشد. بر اساس مالیات بر کل مبلغ، نیازی به اعلام درآمد و دارایی های نیست.

قاعده کلی، مالیات بر کل مبلغ ۵ برابر درآمد اجاره سالانه یا هزینه های سالانه زندگی است که هرگز بالاتر از آن محاسبه می شود. به عنوان مثال می توان گفت که شما آپارتمان را برای ماهانه ۱۰۰۰۰ فرانک در ماه اجاره کرده اید و هزینه های کل زندگی شما به سالانه ۲۰۰ هزار فرانک است. اجاره ماهیانه ۱۰،۰۰۰ فرانک، سالانه مبلغ ۱۲۰۰۰۰ فرانک می شود. ۵ برابر با ۶۰۰۰۰۰ فرانک می شود. از آنجا که ۶۰۰۰۰۰ فرانک بالاتر از هزینه های سالانه زندگی است، بنابراین ۳۰٪ از مبلغ، مالیات قابل پرداخت مالیات یعنی ۱۸۰۰۰۰ در سال است.

بیشترین کانتونهای سوئیس برای این برنامه : آپنزلر “Appenzler”، برن “Bern”، ژنو “Geneva”، فریبورگ ” Fribourg” گرابودن ” Graubunden “، یورا ” Jura “، نیدوالن ” Nidwalden “، شوییز ” Schwyz “، سینت گالن ” St.Gallen “، فاود ” Vaud “، فالایس ” Valais “، لوسرن ” Lucerne “، اسلوترن ” Sloturn “، ابوالن ” Obwalden “، تورگا ” Thurgau “، تیسینو ” Ticino “، زوگ ” Zug “هستند.

  1. مهاجرت تجاری سوئیس

اقوام غیر اتحادیه اروپا واجد شرایط می توانند برای اقامت سوئیس جهت شروع یک کسب و کار یا شرکت جدید در سوئیس با حداقل ۱ میلیون فرانک سوئیس و یا بیشتر اجازه اقدام دارند. معمولا برای گرفتن اجازه اقامت در سوئیس حدود ۳-۴ ماه طول می کشد. شهروندان خارجی که دارای اجازه اقامت سوئیس هستند مجاز به خرید املاک و مستغلات مانند آپارتمان یا خانه بدون نیاز به تایید قبلی در سوئیس می باشند.

مالیات بر درآمد دریافت شده توسط مقامات کانتون برن، ژنو، وود، واله حدود ۳۰-۳۵٪ (گران) است و شوییز، اٌبوالن، نیدوالن، زوگ حدود ۱۷٪ (هزینه های ارزان) هستند. کانت شوییز هیچ مالیات ارث و هدیه ای ندارد و بنابراین برای مشتریان بسیار جذاب است.

با پرداخت این هزینه مالیاتی به کانون سوئیس، نیازی به اعلام درآمد و دارایی های جهان به مقامات سوئیس نیست. این مزیت عمده سوئیس در مقایسه با سایر کشورهای با مالیات بالا است. مالیات بر معافیت مالیاتی متوقف می شود.

تحت این پروژه، قیمت آپارتمان ها از ۴۰۰،۰۰۰ فرانک شروع می شود و ویلا های پنت هاوس حدود ۴ میلیون فرانک هزینه دارند.

همه شهروندان غیر ساکن خارج از کشور، با دریافت تصویب از مقامات، می توانند خانه تعطیلات در سوئیس را خریداری کنند. تأییدیه ها از مقامات بسیار دشوار است و هر نوع تاییدیه تحت محدودیت های مختلفی قرار می گیرد مانند اندازه قابل اجرا، مجاز به خرید با نام شخصی (توسط شرکت امکان ندارند)، و این باعث می شود که برنامه ریزی املاک حتی دشوار باشد. ما معمولا مشتریان ثروتمند را پیشنهاد می دهیم تا ۲ مسیر را انتخاب کنند:

  1. برای اولین بار درخواست اقامت کشور سوئیس را درخواست کنید و سپس املاک و مستغلات را خریداری کنید. اجازه اقامت سوئیس را می توان از طریق مذاکره “پرداخت مالیات یکپارچه” با یک کانتون خاص سوئیس یا ایجاد یک کسب و کار در سوئیس و به عنوان مدیر شرکت شما شرایط برای اجازه اقامت را خواهید داشت. پس از دریافت مجوز اقامت، شما می توانید در هر مکان خرید ملک را خریداری کنید.
  2. مستقیما یک املاک و مستغلات در املاک و مستغلات با شرایط خاص در سوئیس را خریداری کنید که اجازه می دهد که خارج از کشور آزادانه بدون هیچ گونه محدودیت یا اجازه اقامت، ملک صوفی را خریداری کند. این پروژه تنها پروژه بود، با توجه به معافیت بسیار خاصی تحت قانون سوئیس لکس کالر داشته، به این ترتیب اجازه می داد خارجیان آزادانه در این پروژه سرمایه گذاری کنند.

 

در نهایت برای درخواست شهروندی سوئیس باید حداقل ۱۲ سال در سوئیس صرف کنید. ما شما را در این مسیر نیز یاری می کنیم.

Please wait...
درج نظر