اقامت دائم کشور دومنیکا و شرایط گرفتن آن

اقامت دائم کشور دومنیکا و شرایط گرفتن آن برخلاف تصورات بسیار راحت هست و با توجه به موقعیت این کشور داشتن پاسپورت این کشور به راحتی خیلی از کشورهای دنیا می توان به راحتی سفر کرد.

دومینیکا جزیره ای به وسعت ۷۵۱ کیلومتر در شرق دریای کارابین واقع شده است. اقتصاد این کشور بر پایه کشاورزی هست. روزآ پایتخت این کشور است. واحد پول دلار کارابین شرقی یا به اختصار EC Dollar  هست. کشور دومنیکا دارای آب و هوای مرطوب، بارانیست. کشور دومنیکا یا جزیره طبیعی کارابین به بهشت حاره سبز نامیده می شود.کارابین دومین بهار گرم طولانی را دارد. همچنین جنگل های بارانی گرم، با پوشش های کمیاب گیاهی، حیوانات، پرندگان در این کشور از بهترین ویژگی های مهم این منطقه است.

پارک ملی مورنه ترویس پیتون در سازمان یونسکو ثبت شده است. کشور دومینیکا قدیمی ترین برنامه سرمایه گذاری و اقامت از این طریق را دارد.  از این نظر هزینه نسبتا کمی را در میان کشورها با برنامه سرمایه گذاری را دارد.

ویژگی های برنامه سرمایه گذاری.

-اقامت ارزان در میان سایر کشورها.

-بدون نیاز به سکونت در کشور دومنیکا قبل و بعد گرفتن اقامت.

-با داشتن اقامت دومنیکا امکان سفر بدون ویزا به نود کشور مانند انگلستان، ایرلند، و اتحادیه اروپاست.

-بدون نیاز به آزمون زبان و مصاحبه.

-بدون نیاز به ورود شخص به کشور دومینیکا.

-اعتبار ده ساله پاسپورت دومینیکا.

-امکان انجام برنامه سرمایه گذاری برای هر کشور.

-امکان اقامت برای فرزندان و خانواده.

-بدون گرفتن مالیات شخصی، ارث و …

میزان سرمایه :

۳۰۰ هزار دلار ( ۱۰۰ هزار دلار برای دولت قابل برگشت هست در صورت عدم پذیرش ،  ۲۰۰ هزار دلار برای خرید ملک). در این سیستم یکی از نکات مثبت وجود امکان بازپس گیری وجخ (که به دولت داده شده) است. این نکته یکی از نکته های مهم در مورد پروسه های سرمایه گذاری هست. بازار خرید ملک در این کشور بسیار توسعه یافته هست و املاک بسیار در این کشور با دامنه بسیار زیاد وجود دارد. ولی برای گرفتن اقامت دائم می بایست حداقل مبلغ برای خرید ملک که معادل ۲۰۰ هزار دلار هست پرداخت شود.

هنگامی که این برای خرید ملک اقدامی انجام شود می بایست در ابندای پروسه ۱۰ درصد از این مبلغ حداقل که ۲۰۰ هزار دلار هست پرداخت شود. مبلغ ۸۰۰۰ دلار مالیات خرید ملک هست که می بایست پرداخت شود. بعد از مدت بین ۴ الی ۵ ماه که دولت کشور دومنیکا بررسی های خود را انجام داد امکان یا عدم امکان ادامه پروسه مشخص می شود. در صورت تائید شدن طی ۳ الی ۴ هفته گواهی اقامت به فرد داده می شود. این گواهی برای گرفتن پاسپورت کشور دومنیکا ضروری است.

با داشتن ویزای دومنیکا، می توان بدون ویزا به ۱۰۰ کشور بدون ویزا سفر کرد. این کشورها شامل انگلستان، کشورهای اتحادیه اروپا، سوئیس، ایرلند و … سفر کرد. کل پروسه بطور کل ۶ الی ۷ ماه انجام پذیر است.پاسپورت این کشور ۱۰ سال اعتبار دارد. و در صورتی که در این کشور سکونت نداشته باشید نیز مالیاتی به فرد تعلق نمی گیرد.

 

 

 

Please wait...
درج نظر