اقامت انگلستان یکی از مهم ترین مقصدهای مهاجرتی در سرتاسر دنیاست.

اقامت انگلستان برای بسیاری از افراد در سرناسر جهان مانند یک رویا می ماند.

اقامت انگلستان برای اهالی کشورهای آسیایی، به ویژه هند، چین و پاکستان و کشورهای عربی رویایی برای مهاجرت کردن است. انگلستان دارای توسعه و زیرساخت های کلاس جهانی ایده آل برای انتقال کسب و کار و خانواده است. یکی از راه های ورود به این کشور راه مهاجرت از طری سرمایه گذاری است.
۲ نوع برنامه برای اقامت انگلستان ارائه می دهیم
۱٫ برنامه سرمایه گذار مهاجر انگلستان ” UK Tier 1 Immigrant Investor Program ” (حداقل ۲ میلیون پوند)
۲٫ برنامه کارآفرین بریتانیا ” UK Entrepreneur Program ” (حداقل ۲۰۰،۰۰۰ GBP)

UK Entrepreneur Program
برنامه کارآفرین بریتانیا، یکی از برنامه های اقامت انگلستان، مستلزم آن است که متقاضی اصلی برای تست آزمون زبان انگلیس قبل از اینکه ویزا به طور اعطا شود، گرفته شود. نمره آزمون آیلتس فرد باید ۶ باشد. متقاضی و وابستگان (همسر و کودکان زیر ۱۸ سال) می توانند یک ویزا را به مدت ۳ سال ۴ ماه دریافت کنند و سپس اقامت خود را در ۲ سال دیگر تمدید کنند. بعدا، پس از گذراندن ۵ سال در انگلستان در این مدت، متقاضی اصلی و خانواده وابسته، واجد شرایط درخواست اقامت دائم بریتانیا ” ILR ” شده و ۱۲ ماه بعد از دریافت آن واجد شرایط برای ملیت بریتانیا می شود.
الزامات مورد نیاز برای متقاضی اصلی ۲۰۰۰۰۰ پوند در دسترس برای راه اندازی یک کسب و کار جدید در انگلستان و ایجاد دو شغل جدید برای ساکنان انگلستان است. انتظار می رود که متقاضی اصلی اقامت انگلستان از این طریق، تمام وقت کار خود را انجام دهد. پرداخت مالیات، پرداخت حقوق (به این ترتیب، افزایش مالیات) به دو کارمند خودش برای او در طول ۵ سال است.

UK Investor Immigration Program

بریتانیا دارای یک برنامه اقامت انگلستان با عنوان  «مهاجرت سرمایه گذار» برای افراد ثروت و ارزش خالص است که سرمایه گذاری قابل توجهی در اقتصاد و توسعه در انگلستان دارند. در آوریل ۲۰۱۱، دولت انگلستان اعلام کرده است که با ارائه انگیزه بیشتر و کاهش محدودیت ها، “فرش قرمز” را برای سرمایه گذاران خارجی و کارآفرینان به ارمغان خواهد آورد.
برای اطلاعات بیشتر می توانید اینجا کلیک کنید.
تحت این برنامه، اتباع خارجی که مایل به مهاجرت به انگلستان هستند، نیاز به سرمایه گذاری با ارزش خالص بالا، دارند.
حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز ۲ میلیون پوند باید حداقل ۵ سال در اوراق قرضه دولتی، وام و یا سرمایه سهام سرمایه گذاری شود. ILR (اقامت دائم بریتانیا) پس از ۵ سال صادر می شود. سرمایه گذار مجاز به سرمایه گذاری این پول در اموال یا سپرده بانکی نیست. این سرمایه گذاری آزاد و بدون استخدام است. سرمایه گذار می تواند صرفا با میزان ۲۵۰،۰۰۰ پوند هر فرایندی را که می خواهد انجام دهد. تامین مالی باید در دسترس باشد و سرمایه گذار باید ثابت کند که او دارایی ۲ میلیون پوند است. برای سرمایه گذاری بیش از ۵ میلیون پوند، اقامت دائم بریتانیا پس از ۳ سال دریافت می شود و برای سرمایه گذاری بیش از ۱۰ میلیون پوند، اقامت دائم بریتانیا پس از ۲ سال دریافت می شود.
در ابتدا، پس از تصویب موفقیت آمیز درخواست، سرمایه گذار ویزای ۳ ساله تایید شده ای دارد که بعد از آن تمدید ۲ ساله به ۵ سال اقامت دست پیدا کرده و پس از آن ۵ سال اقامت قانونی در انگلستان، برای شرایط اقامت دائم یا ILR اقدام می کند. هنگامی که اقامت دائم اعطا شده است، شما ممکن است هر زمان در انگلستان و خارج از انگلستان سفر کنید. اما شما نباید بیش از ۲ سال به طور پیوسته در خارج از انگلستان باشید.
ویژگی های برنامه سرمایه گذاری بریتانیا
• بدون مصاحبه شخصی
• نیازی به زبان انگلیسی برای کسب ویزا نیست
• هیچ تجربه کسب و کار قبلی مورد نیاز است
• بدون معاینه پزشکی
• مصاحبه دولتی اغلب لغو می شود.
• زمان پردازش بسیار سریع است، اغلب از ۱ هفته تا ۶ هفته.

شرایط
۱٫ باید بیش از ۱۸ سال سن داشته باشد
۲٫ باید مقدار سرمایه گذاری شده را بدون هیچگونه کاهش ارزش دارایی در نظر گرفت.
۳٫ بیشتر وقت بریتانیا را به عنوان خانه اصلی (فقط ۱۸۰ روز غیبت مجاز) صرف کنید.
۴٫ بدون سابقه کیفری قبلی.
۵٫ امکانات مالی مناسب و محل اقامت

Please wait...
درج نظر